Szkoła
Przedmiotowe Zasady Oceniania
Badanie konstrukcji mechanicznych (M2)
Biologia
Chemia
Działalność gospodarcza w gastronomii
Działalność gospodarcza w rolnictwie
Edukacja dla bezpieczeństwo
Ekonomia w praktyce
Ekonomika
Etyka
Finanse i rachunkowość małych przedsiębiorstw
Fizyka
Funkcjonowanie przedsiębiorstwa logistycznego w gospodarce
Geografia
Historia i społeczeństwo
Historia
Informatyka
Język angielski zawodowy
Język angielski
Język polski
Język rosyjski
Logistyka w jednostkach gospodarczych
Logistyka w procesie produkcji
Marketing
Matematyka
Montowanie elementów, urządzeń i systemów mechatronicznych (M3)
Nauka pracy maszynami rolniczymi
Organizacja produkcji rolniczej
Planowanie i sprawozdawczość w organizacji
Podstawy przedsiębiorczości
Podstawy ekonomii
Podstawy żywienia człowieka
Pracownia ekonomiczna
Pracownia magazynowania, produkcji i dystrybucji
Pracownia organizacji obiegu informacji w jednostkach
Pracownia produkcji rolniczej
Pracownia produkcji rolniczej i organizacji produkcji rolniczej
Pracownia rachunkowości i analizy finansowej
Pracownia transportu
Pracownia zarządzania środkami technicznyczmi
Procesy transportowe
Produkcja roślinna
Produkcja zwierzęca
Programowanie i projektowanie (M5)
Przepisy ruchu drogowego
Rachunkowość i analiza finansowa
Rachunkowość
Rolnictwo ekologiczne
Technika i bezpieczeństwo w gastronomii
Technika w rolnictwie
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Uruchamianie i obsługiwanie urządzeń i systemów mechatronicznych (M4)
Usługi gastronomiczne z obsługą konsumenta
Wiedza o kulturze
Wiedza o społeczeństwie
Wychowanie fizyczne
Wykonywanie pomiarów w układach elektrycznych i elektronicznych (M1)
Zajęcia praktyczne – Pracownia gastronomiczna
Zajęcia praktyczne – Pracownia organizacji usług
Zajęcia praktyczne - Produkcja roślinna
Zajęcia praktyczne - Produkcja zwierzęca
Zarządzanie firmą
Zarządzanie procesami dystrybucji
Zarządzanie zapasami i magazynem